Læsekompasset

12.12.19
Find en bog der er lige dig. Opdag en bog og lån den på biblioteket.

Om Læsekompasset:
Læsekompasset er skabt for at gøre det nemt for dig at opdage bøger, der passer til dig, og inspirere dig til nye læseoplevelser. Læsekompasset har skønlitteratur til voksne.

Hvad kan du bruge Læsekompasset til?
Med Læsekompasset er det meningen at du skal kunne navigere frem til den bog som kunne have interesse for dig. Det er en sjov måde at finde frem til en bog når du har lyst til at prøve noget andet.  Hvis du er til historiske romaner, eller bøger med stemning, tempo eller humor så leder kompasset dig frem. Prøv dig frem og se hvad du finder, det er den bedste måde at lære at benytte Læsekompasset.

Her er er f.eks. valgt ord som "Realistisk" "Humoristisk" "Lidenskabelig" og det giver denne liste med forslag.

Her er valgt ordet: Ondskabsfuld. Her er "Ondskabsfuld"  kombineret med tempo "hurtig - hæsblæsende"

Klik på en titel så får du muligheden for at låne bogen eller finde noget som "Minder om". Husk du skal være oprettet som låner på biblioteket, samt logget ind på Læsekompasset for at kunne bestille bøger.

Klik her for at finde Læsekompasset.