Handy havebøger til forårshaven

12.04.17
Påskeferien venter lige om hjørnet, og mange planlægger at bruge fridagene på at gå i haven. Her er digitale bøger, der optager ingen hyldemeter - men der er alligevel noget for enhver haveentusiast!

Påskeferien står lige lige hjørnet, og mange planlægger at bruge den ekstra fridage på at gå i haven. Det begynder så småt at blive lunere i vejret - med enkelte tilbagefald til rusk og kulde - men jeg er optimistisk! Det bliver en fornøjelse at besøge alle de små krokus, erantis, påskeliljer og vintergækker, der spirer fra det fugtige underlag.

Nu skal de vinterblege hænder sortnes i mulden, der skal graves, skæres, klippes, såes og forspires.

Selv er jeg nybegynder inden for feltet, så jeg er vældig tilfreds med nogle af de fund, jeg har gjort mig blandt eReolens havebøger. F.eks. kan man i "Køkkenhaver for dummernikker" få råd om, hvordan man får succes og stort udbytte med en lille indsats. Man kan også finde "Bliv ven med din have", hvor tips og tricks gives om både den spiselige, den blomstrende eller den sjove have - og ikke mindst slapperhaven.

Med "Den uendelige have" kan du fremme biodiversiteten ved - med god samvittighed - at give afkald på de ordnede bede og den veltrimmede græsplæne.

Hvis du ikke kan prale med de store havearealer eller bor i lejlighed i byen, er der også et par bøger om urban gardening og om at have eksotiske planter i urtepotter.

eReolens havebøger optager ingen plads på boghylden, de kan puttes i lommen efter brug - og de kan selvfølgelig også findes frem igen næste år.

Rigtig god arbejdslyst - og god påske!

/Dagmar

Oprindeligt skrevet af eReolen.

Materialer