""
Foto: Unsplash

Gode bøger til læseklubben

Af Nina
14.08.21
Mangler I inspiration til ny og god litteratur?

Gode bøger til en læseklub skal indeholde emner, hvor I kan være uenige, de skal skabe undren, og de må helst ikke stryge læserne for meget med hårene.

Den gode bog

I en læseklub er det ikke meningen, at I alle skal være enige om læseoplevelsen. Ens egen læseoplevelse kan nemlig kun være ens egen! Når I læser teksten, sætter I den i relation med jeres levede liv, jeres minder og jeres forståelse. Men der er også andre faktorer; det kan være, at du er i en stresset periode, hvor du ikke har tid og overskud til at give teksten den rette tid, eller det kan være, at du er forelsket og ser alt mere lyserødt eller noget helt tredje. Alt det er okay, da det er samtalen om den givne tekst, der er i fokus og ikke konklusionen.

Hvordan finder du en læseklub?

Måske kender du allerede nogen, der også læser og kan lide at gå ind i diskussion. Så kan du tage initiativ til at samle en klub.

På Hørsholm Bibliotek har du også mulighed for at kontakte Kirsten Holemhøj på mail kgholme@gmail.com eller på mobil 29662904 og komme med i en læsegruppe. <- OBS PT LUKKET FOR INDMELDING

Her er en liste med gode bøger, der forhåbentlig giver jer meget at snakke om.

Jeg håber, I får nogle gode samtaler derude.

Tags
Materialer