Praktikanten Jasmins boganbefaling

Af Anonym (ikke efterprøvet)
01.02.19
Anmeldelse af Carve the Mark (Dødens Mærker) af Veronica Roth Skrevet af Jasmin Nielsen

Kan du lide science fiction eller romantik? Er du en Harry Potter nørd eller en Divergent geek? Så tag og læs denne bog om magi og mysterier på en planet i et helt andet univers.

 

I bogen kan du læse om drengen Akos og pigen Cyra, som bor på isplaneten Thuve. Beboerne på Thuve er delt op i Thuvehesit, et fredeligt folkefærd som styres af Akos’ elegante mor, og Shotet, et voldeligt folkefærd som beherskes af Cyras blodtørstige bror. Hadet mellem de to folk er grusomt. De kæmper begge for magten over planeten.

 

Alle på planeten har en strømevne. Nogle kan hele sår eller se fremtiden, andre kan bytte minder med hinanden eller aldrig føle smerte. Cyra er konstant plaget af en ulidelig smerte, og hun kan påføre smerte til andre. Akos kan afbryde andres strømevner. Som lille bliver Akos kidnappet og tvunget til at hjælpe Cyra. Vil de hjælpe hinanden med at overleve, eller vil de slå hinanden ihjel? Bogen er fyldt med en nervepirrende spænding og dødelig action.

 

Carve the Mark kan læses af alle. Jeg blev fuldstændig forelsket i bogen, og læste den på kun en dag! Glæd dig til at blive opslugt i en dramatisk verden af Veronica Roth.