Børnevalg

Valg i børnehøjde

02.11.21
Inden længe er der kommunal- og regionsrådsvalg og de voksne skal snart i i stemmeboksen og sætte deres kryds.

Her på biblioteket har vi også sørget for at børnene kan få lov at afgive deres stemme på deres yndlingsfigur fra børnelitteraturen, som går til valg med mange forskellige skønne slogans.

Mærkesagen for ”Ternet Ninja” er f.eks: ” JA TIL SVÆRD OG KOLDSKÅL TIL ALLE!.

”Lasse Leif” stiller også op i år med sloganet ” JA TIL AT BESTEMME SELV”

En tredje kandidat kunne også være ”Sally” med det sjove udsagn: ”NEJ TIL PINLIGE FORÆLDRE”

Der er i alt 11 kandidater som stiller op, så kom forbi biblioteket og stem på din favorit og vær med i quizzen om de forskellige kandidater.

Har du lyst til at blive klogere på hvad et Folketingsvalg, kommunalvalg og demokrati egentlig er, har vi også en masse gode bøger som giver gode og børnevenlige forklaringer. Herunder ser du tre bud på gode bøger om emnet: