Sommerbogen

09.06.22
Masser læseglæde i sommerferien

Endnu en gang inviterer De Danske Børnebiblioteker alle børn og unge i alderen 6-15 år til at deltage i Danmarks største læseudfordring, Sommerbogen. Sommerbogen løber af stablen i perioden fra den 10. juni til 20. august 2022, og det er nemt at deltage.

Sådan deltager du

Det kræver ingen tilmelding at deltage i Sommerbogen og du kan selv printe udfordringsarket her. 

Men vil du være med i læseudfordringen og modtage en bogpræmie, skal du: 

•    hente et udfordringsark på Hørsholm Bibliotek fra den 10. juni 
•    læse eller lytte til mindst tre bøger - og gennemføre mindst 10 udfordringer fra arket
•    skrive tre anmeldelser på bagsiden af udfordringsarket 
•    aflevere det udfyldte udfordringsark på på Hørsholm Bibliotek i perioden mellem d. 10. juni og 20. august 2022. I den forbindelse modtager alle børn en boggave, som tak for den gode indsats.

Alle børn kan deltage én gang. 

Kan man vinde noget?

Alle børn, der gennemfører læseudfordringen får som tak for den gode indsats en boggave, når de afleverer udfordringsarket på Hørsholm Bibliotek. Derudover er alle børn, der gennemfører Sommerbogen, samtidigt med i den landsdækkende konkurrence om tre hovedpræmier; at få 5 minutter til at 'gå amok' i en boghandel.

Hvad er Sommerbogen?

Sommerbogen er en læsekampagne for alle børn i alderen 6 og 15 år, med fokus på at styrke læselysten. Bag kampagnen står De Danske Børnebiblioteker, der arbejder for Sommerbogens fornemmeste opgave, nemlig at tilbyde børn en masse spændende litteratur i den lange sommerferie - og derpå at skabe masser af læselyst og -glæde. Find materialer for fagfolk her - eller læs mere om Sommerbogen på Læsesporet.

Skoletjenesten

""
Tags