Læs (også) digitalt - Børnelitteratur

05.09.19
Skærme kan bruges til andet end spil og sociale medier.

Når skærmen bliver platform for digitale læseoplevelser opstår en række andre muligheder for fordybelse. Det digitale bibliotek har desuden aldrig lukket og fylder ikke i feriekufferten. På Læsdigitalt.dk kan du finde en række digitale veje til gode læseoplevelser for børn. Du kan blandt andet gå på opdagelse i Din Digitale Rejseplan med et udvalg af gode læsetilbud.

Her er nogle eksempler på gratis digitale tjenester med læseoplevelser for børn:

eReolen GO: Mere end 18.000 børnetitler som bare venter på at blive læst og lyttet til.

Comic Plus: Adgang til tusinder af digitale grafiske romaner og tegneserier via eget bibliotek.

Gratis børnebøger: Bag initiativet står syv af landets børnebogsforfattere, der tilsammen har skrevet godt 400 titler.

Se mange flere muligheder for digitale læseoplevelser til børn og læs mere om børn og digital læsning her