""

Årets danske Fantasybog

Den 18. -19. september løber årets Fantasyfestival af stablen. Vi varmer op og deler her longlisten på "Årets Danske Fantasybog"

Fantasyfestivalen afholdes 18.-19. september 2021 på Esbjerg Hovedbibliotek

Fantasyfestival er en fejring af den fantastiske genre i alle dens former. Festivallen fandt sin spæde begyndelse i 2015 og er hurtigt vokset til en af de største og bredeste festivaler af sin slags i Danmark. I 2019 havde Fantasy festivallen i Esbjerg mere end 4500 besøgende!

Men græd ikke...

Hvis du ikke har mulighed for at tage til selve Festivallen i Esbjerg (ligesom os, desværre). Der er nemlig masser af Fantasy-inspiration at hente lige her på Hørsholm Bibliotek. I september vil både børne- og ungeudlånet været spækket med gode Fantasylæseoplevelser. Ligesom vi løbende vil komme med gode nye Fantasylæseoplevelsesidéer på vores skærme og hjemmeside. Vi ses til Fantasyfestival- light på Hørsholm Biblitek i september ;-)

.