Fritidsjob/studiejob til Hørsholm Bibliotek

Kulturhus Trommen Hørsholm Bibliotek søger fast medarbejder (eller evt. vikar i 3-5 mdr.) 7 timer om ugen.

Vi søger en fast medarbejder 7 timer om ugen (alternativt en vikar i 3-5 måneder fra august måned eller hurtigst muligt derefter) primært til udlånsvagter. Du er måske pensionist, efterlønner, studerende eller lignende.

Du vil have 2 udlånsvagter om ugen fra kl. 11-14.30 eller kl. 14.30-18. På vagterne skal du kunne formidle litteratur og kultur i alle formater og til alle målgrupper, samt løse daglige driftsopgaver såsom informationssøgning, opfyldelse af reserveringer, modtage gebyrer mm. Du vil også skulle hjælpe borgerne med IT- udfordringer, print og scanning fra pc’ere mm. Der vil i perioder være mulighed for ekstra vagter ved sygdom og ferie.

Vi forventer du er godt inde i Cicero og øvrige IT-systemer som benyttes i udlånsvagter på et folkebibliotek, og at du er åben, serviceminded og fleksibel.

Ansøgningsfrist: 27. juli. Vi holder løbende samtaler.

Har du spørgsmål, så kontakt biblioteksleder/konstitueret kulturhusleder Christina Skov Petersen på mail: chp578@horsholm.dk eller telefon 2047-1544.

Løn efter gældende overenskomst.

Vi tilbyder:
Som medarbejder i Kulturhus Trommen vil du blive en del af et stærkt og dygtigt team, der støtter hinanden og bruger hinandens kompetencer. Arbejdsånden og kulturen er præget af engagement, ansvarlighed og indflydelse. Du vil komme til et hus fuldt at liv og aktivitet, og med kunst og kultur i alle afskygninger.