Vikar til all-round bibliotekarstilling

Brænder du for at formidle god litteratur til alle aldre i biblioteksudlånet og kan du lide at være med til at afvikle arrangementer, så har vi måske vikarjobbet til dig på Hørsholm Bibliotek.

Hvem er vi?

Hørsholm Bibliotek danner rammerne for inspiration, læring, kreativitet og møderum. Vi har hver dag et stort antal besøgende, heraf mange børnefamilier, studerende og lystlæsere i alle aldre, som nyder bibliotekets gode rammer og faciliteter.

Hørsholm Bibliotek er et af Danmarks smukkeste biblioteker med central beliggenhed i Kulturhus Trommen i Hørsholm Bymidte. Kulturhus Trommen rummer også koncert- og teatersal, biograf og café. Der er gode parkeringsforhold og nem adgang til offentlig transport.

Du får 14 ambitiøse kolleger, som brænder for kontakten med borgerne, er glade og stolte over biblioteket, og som prioriterer trivsel, humor og arbejdsglæde højt.

Du bliver en vigtig medarbejder i biblioteksudlånet, hvor du skal formidle litteratur til børn og voksne og hjælpe vores borgere med de spørgsmål, de kommer med.

Hvem søger vi?

Vi søger en all-round bibliotekar til især voksenområdet, som er initiativrig og udadvendt, som hviler i sig selv og er tryg ved at stå foran en stor forsamling, og som altid er klar med en boganbefaling.

Vi vægter, at du har en stor grad af selvstændighed og lyst til at møde Hørsholms borgere med et smil og en god portion humor og tålmodighed. Vi søger en kollega, der er struktureret, har ordenssans og blik for detaljen.
Du kommer primært til at have vagter i biblioteksudlånet, men vil også skulle arbejde med:

◾ Arrangementsafvikling
◾ Materialepleje
◾ Udstillinger i udlånet
◾ Tekstproduktion til hjemmeside og anbefalinger til Ugebladet.
◾ Andre forefaldende opgaver efter kvalifikation

Du har en relevant faglig uddannelse og meget gerne erfaring både med biblioteksarbejde i biblioteksudlånet, informationssøgning og arrangementsafvikling fra andre biblioteker.

Vikarstillingen er på 30 timer ugentligt og ønskes besat fra 1. oktober eller hurtigst muligt herefter.
Stillingen er tidsbegrænset indtil 30. april 2022. Der er ca. 3 ugentlige vagter i biblioteksudlånet heraf 1-2 ugentlige aftenvagter, og hver 5. lørdag.

Biblioteket er et åbent bibliotek med åbningstid fra kl. 8 - 23 alle årets dage, med betjening mandag - fredag kl. 11 - 18 og lørdag kl. 10 - 14.

Mere viden:

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte bibliotekar Manfred Jakobsen tlf.: 4849-5774, bibliotekar Nina Schreblowski tlf.: 4849-5781 eller kulturhusleder Peter Jønsson tlf.: 4849-5360.

Din løn og andre vilkår i henhold til gældende overenskomst med baggrund i din uddannelse og erfaring.

Sådan søger du:

Brug knappen for at søge stillingen eller gå ind på https://www.horsholm.dk/om-kommunen/job-ikommunen/ledige-stillinger. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning.

Ansøgningsfrist er d. 22. september kl. 12.00.

Vi afholder ansættelsessamtaler d. 28. september.