Netmedier

Databaser, netressourcer, e-bøger, film og meget mere.
 
Vi giver dig adgang til en lang række elektroniske opslagsværker. Nogle kan du frit benytte hjemme, andre kan du kun bruge hjemmefra, hvis du er meldt ind som låner her på biblioteket og har fået oprettet en pinkode hertil, og endelig er der en del, som du kun har adgang til fra en pc på biblioteket.
 
Når du skal skrive opgaver - uanset om du er studerende, går på gymnasiet eller i folkeskolen - kan du have stor gavn af vores netressourcer.
 
Bibliotek.dk Du kan se hvad der er udgivet i Danmark, og hvad der findes på danske offentlige biblioteker - og du kan bestille det eller se hvilket bibliotek der har materialet hjemme. Du kan også søge på artikler som i mange tilfælde kan sendes direkte til din email.
 
SkrivOpgave.dk er til dig der går i folkeskolens ældste klasser eller på en ungdomsuddannelse. Her kan du få tips og gode råd til informationssøgning og din opgaveskrivning! 
 
DR Gymnasium giver elever og lærere på alle danske gymnasiale uddannelser adgang til undervisningsegnede klip fra DRs arkiver. Det kræver blot et UNI-login.
 
Digital Artikelservice  tilbyder en nem og hurtig vej til digitaliserede artikler fra trykte danske tidsskrifter.
 
Lektier Online er et seriøst tilbud om lektiehjælp til alle unge i 6. til 10. klasse.
 
Faktalink er et elektronisk tidsskrift der giver en introduktion og uddybende information om aktuelle og efterspurgte emner.
 
eVejledning -  uddannelsesvejledning på Facebook. Facebook-vejledningen foregår ved, at man skriver spørgsmål og kommentarer på eVejlednings væg. Hvor andre vejledningstyper foregår i en lukket dialog mellem brugeren og vejlederen, vil vejledningen på Facebook foregå åbent, og andre kan blande sig i debatten, gå ind i dialogen eller komme med gode råd. Man kan også vælge blot at være tilskuer til andres debat. Ministeriet for Børn og Undervisning står bag eVejledning som også har en hjemmeside her.