Europa.eu

Europa.eu

Adgang
Fri adgang
Europa.eu er Den Europæiske Unions officielle internetportal og netsted. Den er et godt udgangspunkt, hvis man leder efter oplysninger fra EU's informations- og vejledningstjenester, men ikke kender EU's mange hjemmesider.

Du kan søge på websitet ud fra hovedemnerne, f.eks. Hvordan EU fungerer, At bo og arbejde i EU, EU efter emne, eller du kan bruge søgemaskinen.
EU er en af verdens største leverandører af oplysninger online, og jagten efter oplysninger kan virke indviklet. Hver dag bliver der lagt en bred vifte af oplysninger på nettet, bl.a. lovgivning, statistik, pressemeddelelser, politikrapporter og meget mere.
Alle EU's institutioner og agenturer har deres egne websites. EU's kontorer i medlemslandene og andre lande rundt omkring i verden har også egne sites. Andre onlinetjenester leverer en række tjenester, fra opsporing af en virksomheds momsnummer til bestilling af EU-publikationer og hjælp til jobsøgning i udlandet.
På dette site prøver vi at vise vej til alle disse oplysninger. Vi har arbejdet på at kategorisere oplysningerne tydeligt, og vi har sørget for beskrivelser af, hvad du kan regne med at finde bag hvert link.