Digital Artikelservice

Digital Artikelservice

Adgang
Fri adgang
Med Digital Artikelservice kan bibliotekerne tilbyde dig en nem og hurtig vej til digitaliserede artikler fra trykte danske tidsskrifter.

Digital Artikelservice - det er pærelet

 

Digital Artikelservice er en biblioteksservice, som leveres i et samarbejde mellem Det Kgl. Bibliotek, dit folkebibliotek og Bibliotek.dk. Du vil møde Digital Artikelservice som en integreret del af bibliotek.dk. På Bibliotek.dk kan du bestille digitaliserede udgaver af artikler fra Det Kgl. Biblioteks trykte danske tidsskrifter. Dine bestillinger digitaliseres ”on demand” og sendes til dig som et download-link i en e-mail. Ofte i løbet af ganske få minutter.

Bemærk.  Hvis du finder en artikel du ønsker at bestille via bibliotek.dk, så får du nogle gange mulighed for at vælge  "Bestil kopi (digital eller printet). Det betyder at artiklen er en del af dansk artikelservice/ kopiservice. Du skal være logget ind for at bruge Kopiservice. Læs mere har om hvordan du gør.

 

For at få adgang til at bestille fra Digital Artikelservice i bibliotek.dk, så er det nødvendigt at ’folde’ artikelposten ud. I list visningen i bibliotek.dk kan linket til digital artikelservice ikke ses.

 

Når artikelposten foldes ud kommer linket til Digital Artikelservice frem ’Bestil digital kopi’, og det er nu muligt at bestille artikler, der leveres direkte i mailboksen.