Om dette arrangement

Lokalitet
Hørsholm Bibliotek
1. sal
Danmark
Tid
10:00 - 18:00
Pris
Gratis
Target
For alle
Udstilling

Udstilling - fotografier af Heather Gartside

19.01.18
Out Of The Blue - en landskabsfoto-udstilling. En udstilling af den britiske kunstner og forfatter, Heather Gartside. Fotografierne får vejledning fra naturen, finder en helbredende kraft og en modstandsdygtighed på vilde steder.

Om Heather Gartside:
Heather Gartside voksede op i det engelske landskab, men har rejst, arbejdet og boet over hele verden. Hun fik en kunsthøjskoleuddannelse, hvor hun blev uddannet som tøjdesigner og kunsthistoriker. Hun har udstillet sit arbejde som kunstner i Storbritannien, USA, Norge og Frankrig. Hendes designkarriere førte hende til 'The Conran Shop' i London, Paris og Tokyo, hvor hun var dekoratør og blev derefter ansat hos 'Louis Vuitton', Paris, hvorfra hun var global merchandising manager. 
Hun har lige udgivet en roman, Rice Pudding In A Duvet, som er tilgængelig på Saxo og Amazon.
Hendes varierede karriere har berørt mange forskellige discipliner: som forfatter, fotograf, lærer, kunstner og designer. Hun stræber efter at "smøre kanterne" i sit arbejde og bringer maleriske og biografiske elementer ind i sin prosa og en lyrik til sine billeder.
Heather Gartside har specialiseret sig i landskabsfotografering taget fra sine rejser nær og fjernt. Hun er kendt for sine dybe, rige farver og pared-down stil. Denne udstilling af hendes seneste værker, Out Of The Blue, fokuserer på den indre rejse, som hun tog efter en næsten-dødelig sygdom i sin familie. Den beskæftiger sig med de efterfølgende chok og traumer og helbredelsen og vejledningen søgt gennem naturen.
Heather bor for tiden i Hørsholm, og arbejder på sin anden fotografiudstilling, som afholdes i Kulturhus Trommen i januar måned 2018. Hun arbejder også på sin anden roman, Into The Middle Distance. Endnu en gang krydser hun discipliner, der kombinerer fotografiske billeder med tekster baseret på den rejse, der er vist i denne udstilling.