1. sal
For alle
Udstilling

Jette Fogelstrøm udstiller på biblioteket i juni måned

01.06.18
I juni måned kan du opleve Jette Fogelstrøms malerier, keramik og smykker på bibliotekets 1. sal.

Mine malerier er for det meste udført i akryl, men jeg har også arbejdet med olie og akvarel.

I årenes løb har jeg fået undervisning i maling hos anerkendte kunstnere på: Holbæk Kunsthøjskole, Kunsthøjskolen i Frederikssund, Kunsthøjskolen på Ærø og i keramik på Kunsthøjskolen Engelsholm.

Jeg har også arbejdet en del år med keramik, først med ler og nu også med stentøj og porcelæn. Specielt porcelænet har jeg fundet er et meget spændende materiale, som med den specielle plasticitet gør det muligt at lave former, som er meget tynde og sarte med en smuk gennemsigtighed.

Fra hovedsageligt at fremstille brugsting i keramik er mit udtryk blevet mere skulpturelt, og jeg holder af at eksperimentere med både materialet og med forskellige former for glasur.

Jeg fremstiller ringe, armbånd, halskæder og øreringe i sølv og keramik, men også læder og tintråd, perler og gummi.

Jette Fogelstrøm, medlem af Aktiv Kunst, Hørsholm.