Om dette arrangement

Tid
8:00 - 22:00
Pris
0 Kr
Target
For alle
Udstilling

Hørsholm Fotoklub udstiller på 1. sal i august.

01.08.18 - 31.08.18
DAGLIGLIV I HØRSHOLM, en fotoudstilling fra Hørsholm Fotoklub.

I foråret 2018 var medlemmer af Hørsholm Fotoklub på gaden i Hørsholm, for at forevige dagligdagens små øjeblikke i vores by. Det er der kommet 20 spændende fotos ud af, som kan ses på bibliotekets 1. sal i hele august måned.

Billederne er ikke ledsaget af tekst, da vi mener de taler for sig selv. Har man sin daglige gang i kommunen, er man næppe i tvivl om, hvad de skildrer. Men døm selv og glæd dig over fotografernes kreative fortolkning af hverdagen.

Hørsholm Fotoklub har eksisteret siden 2010 og har omkring 30 medlemmer, som mødes to gange om måneden til foredrag, fotokonkurrencer, fototeknik, billedkritik og meget mere. Vi tager også jævnligt på fotoudflugter sammen. Vores motto er BLIV BEDRE TIL BILLEDER og vi insisterer på, at der skal være plads til alle i klubben - både de som har en masse dyrt fotogrej og de som fotograferer med telefon eller et lille lommekamera. Vi kan alle lære noget af hinanden og derved blive bedre til at udtrykke og gennem vores billeder.

Vil du lære mere om de muligheder, dit kamera har, få tips og tricks til bedre billedbehandling eller hente inspiration hos andre fotografer, så er klubben måske noget for dig. Vi har åbent for nye medlemmer. Du kan deltage i to møder eller fototure ganske gratis, inden du melder dig ind. Kontingentet er kun 400 kr. om året og vi mødes 2. og 4. tirsdag hver måned, bortset fra juli og august. Næste møde er tirsdag den 11. september kl. 19-21 i Beboerhuset, Mariehøj Alle 66, Hørsholm. Du kan også sende en mail til formanden: ib@fagerlund.net og modtag de seneste nyhedsbreve, så du kan se hvad vi laver lige nu og her.

Tags