""

Lilletrommen

UDSOLGT: Pink Floyd: The Dark Side Of The Moon

28.06.21
Storslåede musikoplevelser på det store lærred med streamingtjenesten Stingray Qello

Vi fortsætter succesen og viser flere eminente koncertfilm i Lilletrommen. Med sit store lærred og sin gode lyd danner biografsalen de optimale rammer om forestillingerne – glæd dig!

Pink Floyds Dark Side of the Moon er både et mesterværk og et fænomen. Det er et ikonisk album med et cover, man straks genkender og musik som stadig holder efter 30 år efter det udkom. Det er også en af de bedst sælgende plader i historien. Den har ligget på The US Billboard Album Chart i over 26 år! Denne musikdokumentar indeholder interviews med alle bandets medlemmer: Roger Waters, Rick Wright, Dave Gilmour og Nick Mason samt ingeniøren Alan Parsons, designeren Storm Thorgerson og andre mennesker som var involveret i optagelsen og udgivelsen af pladen. Filmen indeholder også arkivmateriale af Pink Floyd ved koncerter, i studiet og ved prøver.

Varighed: 49 min.

Koncerten stilles til rådighed af Stingray Qello som alle borgere i Hørsholm har adgang til, hvis man er oprettet som bruger på Hørsholm Bibliotek.

Gratisbilletter er tilgængelige fra d. 3. maj.

Da retningslinjerne for ny Coronavirus har det med at ændre sig løbende, tager vi forbehold for ændringer i vores arrangementer.

OBS Du kan ikke længere købe billetter i døren på MobilePay. Billetter skal købes via Billetten.dk enten på din mobil eller hjemmesiden (se billetlink her på siden). Fysiske billetter til bibliotekets arrangementer kan købes i Trommens Foyerbar en halv time før første biografforestilling.

Læs her bibliotekets COVID-19 retningslinjer når du kommer som gæst til vores arrangementer.