Gratisbillet kræves
For alle

UDSOLGT: Koncertfilm: Norah Jones – Live in 2004

19.10.20
Storslåede musikoplevelser på det store lærred med streamingtjenesten Stingray Qello

Vi fortsætter succesen og viser flere eminente koncertfilm i Lilletrommen i efteråret 2020. Med sit store lærred og sin gode lyd danner biografsalen de optimale rammer om forestillingerne – glæd dig!

Mandag d. 19. oktober kl. 16 viser vi jazzsangerinden Norah Jones i en koncertfilm fra 2004. Hun brød igennem i 2002 med hittet Come away with me som også var navnet på hendes debutalbum. Denne koncert var i forbindelse med hendes andet album Feels like home som blev flot modtaget af anmeldere og fans. Ved denne koncert har hun flere gæsteoptrædener hvoraf en af dem er Dolly Parton. Hør numre som Sunrise, Come away with me, Don’t know why og Those sweet words.

Varighed: 1 t. og 12 min.

Gratisbilletter vil blive tilgængelige her på siden fra den 24/8.

OBS Du kan pga Corona ikke købe billetter i døren på MobilePay. Billetter skal købes via Billetten.dk enten på din mobil eller hjemmesiden (se billetlink her på siden). Fysiske billetter til bibliotekets arrangementer kan købes i Trommens Foyerbar en halv time før første biografforestilling.

OBS dørene lukker præcis kl. 16:00.

Filmen stilles til rådighed af Stingray Qello, som er verdens største digitale samling af koncertfilm, musikdokumentarer mm. Hvis du er oprettet som låner og bosat i Hørsholm Kommune har du adgang til dette digitale tilbud via bibliotekets hjemmeside. Se hvordan du kommer i gang her:

Stingray Qello

Læs her bibliotekets COVID-19 retningslinjer når du kommer som gæst til vores arrangementer.