Place / Room
Dinesen

Slå ørerne ud – kom til lytteklub på biblioteket

04.09.19
Elsker du god musik? Nyder du at dele din entusiasme og interesse for musik med ligesindede? Vil du gerne inspireres musikalsk? Eller vil du bare gerne lytte til virkelig god musik? Så kunne Hørsholms nye lytteklub måske være noget for dig.

Vi holder den første klubaften onsdag d. 4. september. Du kan både komme som lytter, men også hvis du skulle have lyst til at præge og aktivt arbejde som frivillig for lytteklubben. Alle er velkomne.

Vi tager hul på eftermiddagen med at Emilie og Signe fra biblioteket kort skitserer, hvilke tanker vi har for lytteklubben fremadrettet og hvad det indebærer at være frivillig i klubben.

Eftermiddagen vil herefter byde på et foredrag ved musikentusiast, musiknørd, musikkender og musiksamler, Martin Birch, som vil holde et kort oplæg en halv times tid, hvor han vil komme med spændende bud på noget af det musik, han synes, alle bør stifte bekendtskab med.

Herefter vil det være muligt at skrive sig op som kommende frivillig i lytteklubben.

Som afslutning på aftenen viser vi en musikdokumentarfilm. Vi vælger i fællesskab, hvilken en det skal være. Det er valgfrit, om man vil blive til filmvisningen.

AFTENENS PROGRAM:

Kl. 17.00: velkomst og information om lytteklubben

Kl. 17.20: indslag v. Martin Birch

Kl. 17.50: Opskrivning af frivillige

Kl. 18.00: Afstemning og filmvisning

Kl. 19.35: Tak for i aften

Der vil mandag den 7. oktober kl. 17-18.30 være koordinationsaften for dem, som har lyst til at bidrage som frivillig i lytteklubben – så har du lyst til at indgå i et musikalsk fællesskab og være med til at stable en spændende lytteklub på benene, skal du huske at sætte et stort kryds i kalenderen denne eftermiddag også.

PRAKTISK:

Dato & tid: Onsdag den 4. september kl. 17-19.35

Sted: Dinesen, 1. sal.

Pris: Gratis – der kræves gratisbillet, som er tilgængelig via bibliotekets hjemmeside.