Kulturhus Trommen
Musik

Mennesket og kunstneren Peter Bastian – Altid allerede elsket – set fra sidelinjen

14.01.19
Med Helle Skaarup, Peter Bastians enke og musikerne Anders Koppel og Benjamin Koppel.

Helle Skaarup, forstander på Løgumkloster Refugium, indleder aftenen med at fortælle om sit liv med Peter Bastian. "Vi fik 7 år sammen, og jeg vil gerne dele ud af alle de gaver, som jeg fik gennem mit møde og ægteskab med Peter", siger Helle Skaarup.

Bevidstheden som ressource og samarbejdspartner har været et omdrejningspunkt, og undervejs i fortællingen kommer vi omkring meget mellem jord og himmel.

Efter pausen går Anders Koppel (komponist, organist og pianist) sammen med sønnen Benjamin Koppel (komponist og saxofonist) på scenen for at underholde med et musikalsk program specielt sat sammen til aftenen.

Det bliver en musikalsk rejse med fokus på Anders Koppels år sammen med Peter Bastian i gruppen Bazaar (etableret i 1976), hvor de sammen skabte musik, der var kendetegnet ved improvisation inden for verdensmusik, folkemusik og jazz.

Hørsholm Kunstforening viser i Fuglsanghus udstillingen om Peter Bastian i perioden 17. november – 13. januar 2019. Mere om denne udstilling samt åbningstider kan læses på www.hoersholmkunstforening.dk

Helle Skaarup

Billetter kan købes her fra siden fra d. 19. november.