Kulturhus Trommen
For alle

Kulturhus Trommen fylder 30 år!

08.09.18
Kom og vær med til at fejre huset d. 8. september fra kl 10

Kulturhus Trommen fyldte den 25. marts i år 30 år, og dét skal fejres! Vi inviterer til en festlig dag med aktiviteter og underholdning for alle aldre.

Se programmet her:

Kl.: 10 Dørene åbnes

Kl.: 10.30 – 11 Palle & Sille (gul scene i biblioteksudlånet)

Til Sille og Palles koncert medvirker de helt unge verdensborgere i en spillevende børnekoncert, der præsenterer forskellige musikgenrer – fra vuggende samba og svedig funk over boblende bebop til lullende blød bossa + et par klassikere, som vi alle kan synge med på og de melodier der opstår helt spontant undervejs. - Husk dit instrument!

Kl.: 11.30 -12.30 Ronnie Wenzel (i foyeren)

Wenzell & Bugge er en spændende og energisk blanding af violinist og spillemand KRISTIAN BUGGE og den internationale slagtøjssolist fra Hørsholm, RONNI KOT WENZELL. Begge musikere har imponerende CV’er, vundet utallige priser, været udvalgte repræsentanter for dansk musik ved nogle af verdens største events, såsom WorldCup i Sydkorea, Olympiske Lege i Kina og Rio de Janeiro m.m. Her sætter de virtuost noget af vores ældste musik sammen på kryds og tværs i nye sjove fortolkninger, nye lyd-universer og masser af spraglet energi. Duoen har spillet mere end 1.000 koncerter sammen!

Kl.: 13 -14 Klovnen Tapé (gul scene i biblioteksudlånet)

Tapé er ikke kun en klovn, men kombinerer klovnerierne med jonglering, artisteri, slangemenneske-kunster og musik. Forestillingen er en 40-minutters blanding af nye og klassiske klovnerier. Tapé folder sig ud med guitarspil med noderne balancerende på panden, operamusik på kobjælder, tårnhøje balancer, dressur med (næsten) ægte vaskebjørn og ikke mindst et “benene på nakken-nummer”. Det hele foregår uden ord, da Klovnen Tapé kun kommunikerer via kropssprog og mimik understreget af musik og lyde. Den ordløse form gør, at både store og små kan forstå det hele og være med.

Kl.: 14.15-14.30 Overraskelse for alle i biblioteket

Kl.: 14.30 Nadja Hageskov holder tale (i foyeren)

Kl.: 15.00 – 16.00 Gratis kaffe og kage (i foyeren)

Kl.: 15.00 – 16.00 Koncert v/ Hørsholm Musikskole (i foyeren)

Kl.: 16.00 – 17.30 Teaterstykket BLAM! (i Trommen)

Gennem hele dagen er der:

• Udstilling om kulturhusets historie - en tur ned ad mindernes allé med fotografier fra bl.a. opførelsen af huset i 1987, videoklip fra fejringen af åbningen i 1988, hvor Pallesen og Pilmark gav den som muntert værtspar og med rekvisitter fra nogle af Trommens eventyrlige teaterforestillinger. Udstillingen er sat op i foyerens reolvæg.
  • 50% rabat på biografbilletter.
  • Spændende skattejagt for de små børn rundt i hele huset med spiselige præmier:-)
  • Fødselsdagsquiz for de voksne med udfordrende spørgsmål og attraktive præmier.
  • Bøf og Broccoli holder åbent kl. 10-21.

Vi glæder os til at se dig i Kulturhus Trommen.