@Julia Wesley

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:10
Pris
Gratis
Place / Room
Lilletrommen
Target
For alle
Køb billet(ter)
Musik

Koncertfilm: BIG Nightmare Music

14.01.20
Storslåede musikoplevelser på det store lærred med streamingtjenesten Medici.tv

Vi fortsætter succesen og viser flere eminente koncertfilm i Lilletrommen. Med sit store lærred og sin gode lyd danner biografsalen de optimale rammer om forestillingerne – glæd dig!

D. 14. januar viser vi BIG Nightmare Music som er en hylemorsom og unik blanding af klassisk musik, comedy og popkultur. Du kan høre musik som Mozart Bond, Alla Molto Turca, og Cleaning vs. Riverdancing samt music af Mozart, Rachmaninov, Bach, Vivaldi, Strauss, Beethoven, Igudesman, og Joo!

Aleksey Igudesman og Hyung-ki Joo mødtes som tolvårige på en skole i England og har været venner og skrivepartnere lige siden. Du kan læse mere om dem på deres hjemmeside.

Varighed: 1t 9m

NB. Engelsk tale. Filmen vises uden undertekster.

Koncerterne stilles til rådighed af Medici.tv, som er den klassiske musik og ballets svar på Netflix. Du kan streame gamle klassiske koncerter, se balletforestillinger, operaer, dokumentarer, tage en master-class og endda opleve live events fra de store koncerthuse. Hvis du er oprettet som låner og bosat i Hørsholm Kommune har du adgang til dette digitale tilbud via bibliotekets hjemmeside. Læs mere her.

Gratisbilletter bliver tilgængelige via hjemmesiden fra d. 19. november. 

Er man forhindret i at deltage bedes man venligst melde afbud til biblioteket så andre kan få glæde af pladserne.

Skulle der være udsolgt kan med fordel komme på dagen og måske være heldig at der er nogen som har meldt afbud.