""

For alle

Home For Christmas - Julekoncert med André Rieu

13.12.21
Kom med ind i musikerens slot ved juletid!

André Rieu og Johann Strauss Orkester inviterer dig til at fejre den mest romantiske tid på året på sit smukke slot i Maastricht. Den er filmet i og rundt om hans hjem og ved den nærliggende Sankt Pieter kirken. Det magiske to timer lange show vil tryllebinde dig med spektakulær underholdning og den unikke følelse af, at være hjemme hos André Rieu ved juletid. Du vil opleve det fineste udvalg af julesange; fra Silent Night, Ave Maria og Oh Come All Ye Faithful til de lystige Jingle Bells og Go Tell It On The Mountain.

Som en helt speciel julegave til alle hans fans har André Rieu premiere på hans egen komposition over December Lights. Du vil se og høre det formidable Johann Strauss Orkester sammen med berømte soloister som Mirusia Louwerse, Carla Maffioletti, Kimmy Skota og Royal Choir Society Mastreechter Staar. Derudover vil en drøm gå i opfyldelse for den lille balletpige Rosa som danser sin smukke solo for André Rieu og hans gæster med det storslåede slot som baggrund.

Home for Christmas vil glæde alle fans af André Rieu og alle som kender til og elsker klassisk musik.

Billetter her fra hjemmesiden fra d. 18. oktober.

Koncerten stilles til rådighed af Stingray Qello som alle borgere i Hørsholm har adgang til, hvis man er oprettet som bruger på Hørsholm Bibliotek.

OBS Du kan pga Corona ikke købe billetter i døren på MobilePay. Billetter skal købes via Billetten.dk enten på din mobil eller hjemmesiden (se billetlink her på siden). Fysiske billetter til bibliotekets arrangementer kan købes i Trommens Foyerbar en halv time før første biografforestilling.