""

Lilletrommen

AFLYST: Michael Bublé: Caught In The Act

10.05.21
Storslåede musikoplevelser på det store lærred med streamingtjenesten Stingray Qello

Vi fortsætter succesen og viser flere eminente koncertfilm i Lilletrommen. Med sit store lærred og sin gode lyd danner biografsalen de optimale rammer om forestillingerne – glæd dig!

”Caught in the Act” er den canadiske jazz crooner Michael Bublés andet live album. Koncerten er optaget på the Wiltern Theater i Los Angeles i 2005. Den filmede koncert blev vist på PBS som et afsnit af Great Performances og udkom derefter på dvd sammen med cd’en. Ved koncerten optræder også bl.a. Laura Pausini, Chris Botti og Josh Groban. Hør bl.a. sangene Come fly with me, Fever, For once in my life og I’ve got you under my skin.

Varighed: 87 min.

Filmen stilles til rådighed af Stingray Qello, som er verdens største digitale samling af koncertfilm, musikdokumentarer mm. Hvis du er oprettet som låner og bosat i Hørsholm Kommune har du adgang til dette digitale tilbud via bibliotekets hjemmeside.

Arrangementet kræver gratisbillet. Billetter kan hentes her på siden fra den 15. marts.

Da retningslinjerne for ny Coronavirus har det med at ændre sig løbende, tager vi forbehold for ændringer i vores arrangementer.

OBS Du kan ikke længere købe billetter i døren på MobilePay. Billetter skal købes via Billetten.dk enten på din mobil eller hjemmesiden (se billetlink her på siden). Fysiske billetter til bibliotekets arrangementer kan købes i Trommens Foyerbar en halv time før første biografforestilling.

Læs her bibliotekets COVID-19 retningslinjer når du kommer som gæst til vores arrangementer.