Lilletrommen
For alle

ÆNDRET DATO! Musikdokumentar: Eight Days A Week: The Touring Years

06.04.20
Storslåede musikoplevelser på det store lærred med streamingtjenesten Stingray Qello

Vi fortsætter succesen og viser flere eminente koncertfilm i Lilletrommen i foråret 2020. Med sit store lærred og sin gode lyd danner biografsalen de optimale rammer om forestillingerne – glæd dig!

Mandag d. 23. marts kl. 16 viser vi den Oscar-vindende filminstruktør Ron Howards musikdokumentar ’Eight Days A Week: The Touring Years’ (2016) om The Beatles. Gennem et væld af gamle tv-interviews, -optagelser og liveoptrædener undersøger filmen fænomenet The Beatles – orkestret der revolutionerede popmusikken, influerede ungdomskulturen og opfandt masseunderholdningen, som vi kender den.

Varighed: 1 t. og 45 min.

Gratisbilletter vil blive tilgængelige her på siden.

Filmen stilles til rådighed af Stingray Qello, som er verdens største digitale samling af koncertfilm, musikdokumentarer mm. Hvis du er oprettet som låner og bosat i Hørsholm Kommune har du adgang til dette digitale tilbud via bibliotekets hjemmeside. Se hvordan du kommer i gang her:

Stingray Qello: Introduktion

Fotokilde: Pixabay