Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Litteratur

Vandresalon

18.06.19
Ud i naturen med litteraturen.

Med gode fortællinger under armen tager vi på en vandre-slentre-tur rundt i Hørsholms grønne områder. Vi gør ophold undervejs og nyder højtlæsning under åben himmel.

Igennem det seneste år har Heidi Johanne Engsig faciliteret litterære saloner i Helsingør og Hornbæk. Nu er turen kommet til Hørsholm. Heidi  har en baggrund i filosofi og interesserer sig enormt for at undersøge nogle af tilværelsens forunderlige spørgsmål - døden, livet og meningen med det hele. Ting, der ligger os alle meget på sinde, men som vi ikke taler så meget om. Er der noget som litteratur, der kan hjælpe en sådan snak på vej?

Første gang er tirsdag d. 11. juni kl. 11.00 om BARNDOM og TID. Der vil blive læst højt bl.a. af Tove Janssons skønne voksenbog ”Sommerbogen” og talt om barndom, lyse nætter og nostalgi. Om forældreroller og erindring.

Anden vandre-salon afholdes tirsdag d. 18. juni kl. 16.00 med temaet LIVET. Vi går ud i naturen og funderer undervejs, mellem højtlæsningerne, over hvad LIVET egentligt er for en størrelse, hvornår mærkes det mest og kan vi mon lære noget af døden? Vi læser bl.a. uddrag af Alice Munroe ”Livet”, Inger Christensen ”Sommerfugledalen” og Leo Tolstojs ”Ivan Iljitjs død”.

Praktisk: Vi mødes på Hørsholm bibliotek. Vandringerne varer ca. to timer.

Medbring gerne noget at sidde på og lidt vand. Biblioteket sørger for lidt te.

Vi går indenfor og læser hvis vejret er meget imod os, men ellers er vi ude.

Det er ikke nødvendigt at have læst bøgerne på forhånd!

Tilmeld dig på esk@horsholm.dk senest d. 10. juni.