Hørsholm Bibliotek (Kræver gratisbillet)

Litteraturmøder: Guidede fælleslæsninger i foråret

24.01.19
Brug en time i fællesskab med andre og smag på litteratur, du måske ikke kender i forvejen, når vi dette forår fortsætter rækken af guidede fælleslæsninger.

Guidet fælleslæsning, eller Shared Reading, er en læsegruppeform, som alle kan deltage i, og som ikke kræver nogen forberedelse eller forudsætninger. En læsegruppeleder udvælger og forbereder en kort tekst, som læses op, og herefter tales der i fællesskab om teksten – guidet af læsegruppelederen. Litteraturformidler v. Hørsholm Bibliotek, Signe Thomsen, vil fungere som læsegruppeleder ved fælleslæsningerne.

Efterårets guidede fælleslæsninger er åbne, dvs. man binder sig udelukkende til et arrangement ad gangen, men man er meget velkommen til at deltage i alle fire fælleslæsninger. Teksterne vil være forskellige hver gang. Alle er velkomne, og der kræves ingen forkundskaber – andet end lysten til at bruge ca. 1 time i selskab med andre og litteraturen.

Gratisbilletter kan hentes online fra d. 3. januar.