Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:30
Pris
40 kr
Lokalitet
Caroline Mathilde
Arrangører
Target
For voksne
Litteratur

Kend dine klassikere: Mrs. Dalloway af Virginia Woolf

25.11.20
Gå på opdagelse i det ikoniske værk ’Mrs. Dalloway’ af Virginia Woolf med ph.d., litterat og skribent Elisabeth Skou.

Klokkeslagene fra Big Ben tæller timerne en enkelt dag i juni 1923, mens Clarissa Dalloway, en 52-årig kvinde fra det bedre borgerskab, går ud for at købe blomster. Ud af denne ene tidlige sommerdag i London vokser et vidt forgrenet netværk af fortællinger og skæbner, mens romanens personer krydser hinandens vej i den voksende storby og giver læseren indblik i deres vidt forskellige sind. ’Mrs Dalloway’ er en af Virginia Woolfs største romaner og samtidig en nøgle til både mellemkrigstidens litteratur og resten af det stilistisk uovertrufne forfatterskab. Hør om Woolfs særlige stream-of-consciousness-stil og om hendes visionære skildringer af bl.a. fællesskab, storbyen, krigstraumer, kvindeliv og seksualitet.

Dette arrangement er en del af foredragsrækken ’Kend dine klassikere’, som introducerer til et nøje udvalg af kultur- og litteraturhistorisk betydningsfulde forfatterskaber og centrale værker af de største, mest læste og kendte forfattere.

Foredragsholder denne aften er Elisabeth Skou Pedersen, som er litterat, ph.d. i litteraturhistorie og skribent ved bl.a. Dagbladet Information.

Billetter kan købes fra d. 30.9.

Foto: Anika Lori

 

Materialer