Henriette Houth

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Caroline Mathilde
Target
For voksne
Køb billet(ter)
Litteratur

UDSAT: Guidet fælleslæsning – special

12.01.22
OBS Guidet fælleslæsning i januar er udsat til senere på foråret pga. de nye COVID-19-restriktioner. Vi arbejder på at finde en ny dato. Man kan holde sig opdateret på bibliotekets hjemmeside

Oplev litteraturen i fællesskab med andre og denne eftermiddag som noget helt særligt i selskab med forfatter Henriette Houth, forfatter til flere bøger, senest bogen ’Solen er så rød mor’ (2021) på Politikens Forlag.

Guidet fælleslæsning er en læsegruppeform, som alle kan deltage i, og som ikke kræver nogen forberedelse eller forudsætninger. Man læser sammen og taler undervejs om teksten. Henriette vil inden arrangementet have udvalgt relevante tekststykker, som hun vil læse højt, mens deltagerne kan følge med i teksten på papir. Undervejs vil der blive holdt pauser, hvor teksten og handlingen og de tanker, der opstår, diskuteres. Alle tanker og indtryk fra deltagerne er velkomne – og der er ingen dumme spørgsmål! Det handler ikke om at komme frem til et rigtigt facit eller en fast analyse eller fortolkning, men om at læse, åbne og opleve teksten.

Henriette Houth (f. 1967) er uddannet arkitekt, men blev allerede under studiet bedre til at skrive end til at tegne. Hun forfatterdebuterede med digtsamlingen ’Samling’ i 1997. Har siden skrevet endnu en digtsamling, to bøger om arkitektur og design, en børnebog og to novellesamlinger – foruden tekstbidrag til diverse udstillinger og litterære tidsskrifter, danske som udenlandske. Senest har Houth udgivet romanen ’Solen er så rød mor’ i år på Politikens Forlag. Udover at være forfatter er Henriette Hoth også læseguide under Læseforeningen.

Alle deltagere skal have anskaffet sig en gratisbillet for at kunne deltage i arrangementet. Billetter skaffes via Billetten.dk (se billetlink her på siden) eller i Trommens Foyerbar en halv time før første biografforestilling.

Billetter er tilgængelige snarest.

OBS Du kan ikke længere købe billetter i døren på MobilePay. Billetter skal købes via Billetten.dk enten på din mobil eller hjemmesiden (se billetlink her på siden). Fysiske billetter til bibliotekets arrangementer kan købes i Trommens Foyerbar en halv time før første biografforestilling.

Materialer