Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Caroline Mathilde
Target
For voksne
Køb billet(ter)
Litteratur

Guidet fælleslæsning

07.09.21
Kom til guidet fælleslæsning og oplev litteraturen i fællesskab med andre.

Vi går vinteren i møde med et dyk ned i en perlerække af gode noveller og udvalgte digte.

Guidet fælleslæsning er en læsegruppeform, som alle kan deltage i, og som ikke kræver nogen forberedelse eller forudsætninger. En læsegruppeleder udvælger og forbereder en kort tekst, som læses op, og herefter tales der i fællesskab om teksten – guidet af læsegruppelederen. Litteraturformidler v. Hørsholm Bibliotek, Signe Thomsen, vil fungere som læsegruppeleder ved fælleslæsningerne.

De guidede fælleslæsninger er åbne, dvs. man binder sig udelukkende til et arrangement ad gangen, men man er meget velkommen til at deltage i alle fælleslæsninger. Teksterne vil være forskellige hver gang. Alle er velkomne, og der kræves ingen forkundskaber – andet end lysten til at bruge ca. 1 time i selskab med andre og litteraturen.

OBS: Alle deltagere skal have skaffet sig en gratisbillet for at deltage i arrangementet og skal kunne fremvise gyldigt coronapas.

Billetter er tilgængelige fra 13.7.21

OBS Du kan ikke længere købe billetter i døren på MobilePay. Billetter skal købes via Billetten.dk enten på din mobil eller hjemmesiden (se billetlink her på siden). Fysiske billetter til bibliotekets arrangementer kan købes i Trommens Foyerbar en halv time før første biografforestilling.