175 kr.
No. 43 Vinbar

Be my Valentine - litterær vinsmagning på No. 43 Vinbar

14.02.24
“Har drukket druedejligt af dit hjerte, du mit livs største skæbneberuselse” (Jørgen Nash, Elskov)

“Jeg kunde Eder favne, Jeg kunde Eder trykke, Til Hjertet – saa beruset, Saa vild er jeg af Lykke” (Emil Aarestrup, Henrykkelse)

“Jeg tørster aldrig efter Vin, men dine Læber, endskønt den Drik, de skænker mig, er den, der dræber” (Hulda Lütken, Jeg tørster aldrig efter Vin)

Vinens berusende virkning og de brusende, boblende eller stormfyldte følelser har ofte været knyttet tæt sammen, når den store kærlighed er blevet beskrevet i litteraturen.

Sammen med No 43 Vinbar, vil vi i anledning af Valentinsdag invitere til en stemningsfyldt, litterær vinsmagning.

Vi lover, at både vin- og kærlighedsdepoterne bliver fyldt op, når litteratur- og kulturformidlerne Emilie og Signe læser op af de mest saft-, kraft- og smagfulde tekster fra litteraturhistoriens overflødighedshorn om kærlighedens mange facetter og afskygninger. Anne fra No 43 finder smagsprøver på fristende vine, som matcher teksternes karakterer.

Så sæt kryds i kalenderen, og lad kærligheden flyde frit. Tag din store forelskelse, kæreste, én du har et godt øje til, én du lige har mødt eller en, du bare godt kan lide i hånden og kom til en berusende aften i kærlighedens tegn.

Efter arrangementet vil det være muligt at købe de smagte vine med hjem til rabatpris, ligesom No 43 Vinbar mod betaling i dagens anledning vil byde på en tapas-menu.

Arrangementet holdes på Valentinsdag den 14. februar 2024
Tid: kl. 17.00-18.30
Sted: No 43, Hovedgaden 43, 2970 Hørsholm

Billetter: Køb din billet via billetlinket her på siden.  Husk at booke bord efter vinsmagningen, hvis du også ønsker tapas.

Antal deltagere: Vi har plads til max 25 deltagere

Pris: 175,00 DKK

OBS: Ved dette arrangement kan der blive taget billeder til brug på Hørsholm Biblioteks og Trommens hjemmesider og sociale medier. Læs mere om behandlingen af dine data og om dine rettigheder i den forbindelse