Karen Blixen
1. sal
For alle
Internet & undervisning

Få mere ud af bibliotekets hjemmeside

13.11.18
Gå på oplevelse i bibliotekets store udvalg af digitale tilbud

Hørsholm biblioteks hjemmeside er fyldt med interessante, inspirerende og ikke mindst gratis tilbud til dig. Du kan selvfølgelig tjekke din lånerstatus, forny og reservere materialer og tilføje interessante bøger til din huskeliste. Men du kan også gå på opdagelse i bibliotekets store udvalg af digitale tilbud, få inspiration til gode læseoplevelser og skaffe dig et overblik over, hvad der sker på biblioteket den kommende tid. Og du kan købe dine billetter til bibliotekets mange interessante arrangementer.

Alt dette og meget mere vil du få en grundig introduktion til på dette kursus. I løbet af 2 timer kommer vi hele vejen igennem hjemmesiden og slår ned på udvalgte områder.

For nemheds skyld er det bedst, du er oprettet som låner på biblioteket og hvis du ønsker at købe en billet til et arrangement, skal du medbringe dit dankort.

Det er gratis at deltage i kurset men tilmelding er nødvendig. Henvend dig på biblioteket eller skriv til Lars på glu@horsholm.dk.