Om dette arrangement

Tid
18:30 - 20:00
Pris
40 kr
Lokalitet
Lilletrommen
Arrangører
Target
For voksne
Køb billet(ter)
Foredrag & debat

UDSOLGT: Tibet og Himmeltoget

27.10.20
Rejseforedrag v. Rasmus Krath, medlem af Eventyrernes Klub

”At rejse er at leve”, sagde H.C. Andersen. Men hvorfor rejser vi? Og hvordan rejser vi? Nogle rejser foregår mentalt, andre fysisk, nogle er meditative, andre faretruende, udfordrende eller simpelthen en måde at komme fra A til B. Dette efterår sætter vi fokus på det at rejse med tre forrygende og meget forskellige foredrag.

Foredraget ’Tibet og Himmeltoget’ er første foredrag i rækken, som også består af foredragene ’Oplev Europa med tog’ og ’Danmark-Ekspeditionen’.

I foredraget ’Tibet og Himmeltoget – En rejse gennem verdens største højland’ inviteres alle med på en oplevelsesrig tur med medlem af Eventyrernes Klub og foredragsholder Rasmus Krath

Tag med på togrejse gennem det sagnomspundne Tibet - Dalai Lamas hjemland og skueplads for utallige tragiske oprør mod den kinesiske besættelsesmagt. Tibet er dog stadig også unik tradition, skønhed, glæde og livsgnist.

I foredraget bruger Rasmus Krath fotos, film, musik og en lang række effekter på lærredet til at formidle indtryk fra det Tibet, han oplevede på sin rejse gennem landet. Særligt fokus sættes på tibetanerne som folk og Mount Everest, verdens højeste bjerg.

Billetter kan købes her fra siden fra d. 1. september.

OBS Du kan pga Corona ikke købe billetter i døren på MobilePay. Billetter skal købes via Billetten.dk enten på din mobil eller hjemmesiden (se billetlink her på siden). Fysiske billetter til bibliotekets arrangementer kan købes i Trommens Foyerbar en halv time før første biografforestilling.

Læs her bibliotekets COVID-19 retningslinjer når du kommer som gæst til vores arrangementer.

Materialer