Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
40 kr.
Lokalitet
Caroline Mathilde
Arrangører
Target
For voksne
Køb billet(ter)
Foredrag & debat

UDSOLGT: Seje mor

26.02.20
Foredrag om livet med tre børn med særlige behov

Mød Monica Lylloff, jurist og forfatter, når hun besøger Hørsholm Bibliotek, hvor hun vil fortælle sin egen historie om livet som mor til tre børn med handicap.

I 2007 slog livet en kolbøtte for Monica Lylloff og hendes mand, da deres tvillinger blev født 11 uger for tidligt. Det blev starten på et liv som pårørende til tre børn med hver deres diagnose.

I februar 2019 udkom Monicas bog ”SEJE MOR – en fortælling om livet med 3 børn med særlige behov”. Bogen lukker læseren helt ind i et pårørendeliv, hvor diagnoser (autisme, adhd, angst, skolevægring, cerebral parese, hydrocephalus m.v.), hjælpemidler, specialskoler og møder med systemet er en del af hverdagen.

Monica Lylloff kommer og fortæller, hvad der skete for hende og hendes mand, da deres liv tog en uventet drejning. Hun fortæller, hvad det vil sige at blive pårørende, at være nødt til at lægge sit liv om og blive afhængig af hjælp udefra.  

I februar 2019 var hun med til at starte Facebook-gruppen: ”#enmillionstemmer - Bak op om pårørende til handicap og psykisk sårbarhed”, som har mange tusinde medlemmer. Hun vil derfor også fortælle nærmere om hendes politiske kamp for at få ændret forholdene for mennesker med handicap og psykisk sårbarhed og deres pårørende i hele landet.

Billetter fra d. 1. januar.

OBS. Dørene lukker præcis.

 

Arrangementet er udsolgt.