Gratisbillet kræves
Lilletrommen

UDSOLGT: Livestreaming fra Aarhus Universitet

17.11.20
Tilblivelsen af det moderne menneske

Hør om de nyeste resultater inden for menneskets historie, tidligere tiders sygdomsepidemier, istidsdyrenes uddøden og hvorvidt vi som individer er et produkt af vores genetik eller miljø.

Molekylærbiologien har fundamentalt ændret vores forståelse af menneskets historie. Kom med på en tur gennem menneskets genetiske historie med nedslag i nogle af de begivenheder der skabte de befolkningsgrupper vi kender fra nutidens verden.

Foredragsholder: Professor i DNA-forskning Eske Willerslev, Globe Institute, Københavns Universitet

Gratisbilletter er tilgængelige her på siden fra d. 22. september.

OBS Du kan pga Corona ikke købe billetter i døren på MobilePay. Billetter skal købes via Billetten.dk enten på din mobil eller hjemmesiden (se billetlink her på siden). Fysiske billetter til bibliotekets arrangementer kan købes i Trommens Foyerbar en halv time før første biografforestilling.

Dørene lukker præcis kl. 19:00!

Læs her bibliotekets COVID-19 retningslinjer når du kommer som gæst til vores arrangementer.