Fotocredit Abdel Aziz Mahmoud: Les Kaner

Udlånet

UDSOLGT: Leonora Christina Skov og Abdel Aziz Mahmoud på scenen

03.09.18
En samtale om romanen Den, der lever stille.

Oplev helt enestående bogaktuelle og anmelderroste Leonora Christina Skov i samtale med journalist og forfatter Abdel Aziz Mahmoud om romanen Den, der lever stille på Hørsholm Bibliotek.

Bogen er Skovs selvbiografiske fortælling om at vokse op i en dysfunktionel familie, hvor moren i høj grad sætter stemningen i hjemmet, og om at flytte hjemmefra, miste det hele og finde sig selv.

Leonora Christina Skov har tidligere udgivet romanerne Rygsvømmeren (2003), Champagnepigen (2007), Silhuet af en synder (2010), Førsteelskeren (2012) og Hvor intet bryder vinden (2015). Skov er desuden litteraturanmelder ved Weekendavisen.

Abdel Aziz Mahmoud er journalist ved DR og er måske særligt kendt for programmerne Adgang med Abdel og Helvedes homo – en muslim springer ud. I 2017 udkom han med bogen Hvor taler du flot dansk!. Og til efteråret udkommer bogen Fra Libanon til Lærkevej - Samtaler vi aldrig har haft.

Billetter kan købes online fra d. 9. juli.

Fotocredit Abdel Aziz Mahmoud: Les Kaner​