Lone Frank

Udlånet

Udskudt: Lone Frank: Størst af alt – foredrag om kærlighedens natur

11.05.21
Hvad er kærlighed? Ja, hvad er kærlighed egentlig?

Vær forberedt på en fascinerende rundtur, når Lone Frank undersøger kærligheden fra et videnskabeligt perspektiv. Vi kommer omkring de evolutionære kræfter, der har sat rammerne for vores følelser, og kigger på den hemmelighedsfulde kemi og spidsfindige hjerneaktivitet, der i sidste ende dirigerer vores personlige kærlighedsliv.

Lone Frank giver dig bl.a. svar på:

● Hvorfor det første leveår former dine relationer resten af livet?

● Hvorfor du i virkeligheden leder efter en helt anden partner end du tror?

● Om der er gener for utroskab?

● Hvorfor mænd og kvinder er forskellige – og hvor meget?

● Hvorfor forelskelsens rus er kærlighedens forbandelse?

● Hvad du kan lære af bjerg-studsmusens kærlighedsliv?

Foredraget er inspirerende, tankevækkende og båret af personligt engagement. Med humor og stor viden sammenstykker Lone Frank kærlighedens mosaik med brikker fra naturvidenskab, psykologi og kulturforskning. Hun krydrer sin fortælling med personlige historier fra et liv, der har budt på lidt af hvert på kærlighedsfronten.

Billetter er tilgængelige fra d. 16.3.

Da retningslinjerne for ny Coronavirus har det med at ændre sig løbende, tager vi forbehold for ændringer i vores arrangementer.

OBS Du kan ikke længere købe billetter i døren på MobilePay. Billetter skal købes via Billetten.dk enten på din mobil eller hjemmesiden (se billetlink her på siden). Fysiske billetter til bibliotekets arrangementer kan købes i Trommens Foyerbar en halv time før første biografforestilling.

Læs her bibliotekets COVID-19 retningslinjer når du kommer som gæst til vores arrangementer.