40 kr.
Udlånet

TOVES BREVKASSE m. Dy Plambeck

19.09.19
Kom til kombineret foredrag og oplæsning, når vi inviterer til en hyggelig aften i selskab med evigt aktuelle Tove Ditlevsen.

Forfatter og Ditlevsen-kender, Dy Plambeck, gæster biblioteket for at fortælle om Tove Ditlevsens stormfulde liv, (selv)udleverende forfatterskab og ikke mindst virke som brevkasseredaktør i Familie Journalen. I løbet af aftenen vil der blive læst op fra udgivelsen ’Små hverdagsproblemer’ - en komplet samling af de spørgsmål og svar, som er blevet bragt i Familie Journalen i den 20-årige periode fra 1956-1976, hvor Tove Ditlevsen var brevkasseskribent.

Bogen giver med en utrolig rigdom et indblik i danskernes liv og hverdag. Tove Ditlevsen svarer med varme, intelligens og humor på spørgsmål om alt lige fra husholdningsbudgetter til generationsopgør, fra vold til ulykkelig forelskelse. Vi garanterer, at du får et godt råd eller to om livet med på vejen.

Dy Plambeck leverer Ditlevsens brevkassesvar, mens spørgsmålene vil blive læst op af en flok spørgelystne folk på biblioteket.

Billetter koster 40 kr. + gebyr og kan købes via hjemmesiden fra d. 25. juli.