1. sal

Stemmer på tour m. Lotte Andersen

01.10.20
Foredrag om lydbogoplæsning

Mød skuespiller og lydbogsindlæser Lotte Andersen, når hun torsdag d. 1. oktober giver en guidet tour bag om mikrofonen og fortæller om den proces og de overvejelser, der ligger bag en lydbogsindlæsning. Hvordan portrætterer hun en bogs karakterer? Skal bogen indlæses dramatisk eller neutralt? Og kan en indlæsning overhovedet være neutral? Arrangementet vil desuden byde på højtlæsning af udvalgte passager fra litterære værker og en diskussion med publikum om den gode lydbogsindlæsning.

Om ’Stemmer på tour’: Stemmer på tour sætter lydbogen i fokus. I samarbejde med landets biblioteker inviterer eReolen landets bedste lydbogsindlæsere til at gæste bibliotekerne og indvie lytterne i produktionen af en lydbog. Konceptet så dagens lys i efteråret 2018, hvor fire biblioteker med stor succes fik besøg af nogle af Danmarks mest populære lydbogsindlæsere og skuespillere.

Billetter kan købes her på siden fra d. 6. august.