""

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 19:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Lilletrommen
Target
For voksne
Køb billet(ter)
Foredrag & debat

Såret i krig

01.09.21
Vi markerer Flagdag for Danmarks udsendte

Som optakt til Flagdag for Danmarks udsendte, som hvert år markeres den 5. september, hvor vi hylder, takker og mindes Danmarks udsendte, nuværende som tidligere samt deres pårørende, afholder Veterancafé Hørsholm i samarbejde med Hørsholm Kommune og Hørsholm Bibliotek et særarrangement under overskriften ’Såret i krig’.

Ved arrangementet vises den stærke dokumentarfilm "De sårede" fra 2010, som følger de to soldater, Mark og Martin, og deres psykiske og fysiske kamp i hverdagen i Danmark, efter at de er blevet alvorligt sårede under udsendelse som soldater i Afghanistan. I forlængelse af filmen vil der være et indlæg ved Finn Warburg, Danmarks mest erfarne krigskirurg, som har stået i spidsen for den store indsats, Rigshospitalet har ydet for at redde og genoptræne sårede veteraner. Finn Warburg er selv højt dekoreret veteran fra mange internationale missioner. Han er bl.a. udnævnt til Ridder af Dannebrog og har modtaget Forsvarsministerens Medalje for sit fremragende virke.

Billetter gratis og han hentes her fra siden fra d. 7. juli.

Samme dag kl. 15.00 er der fernisering for udstillingen om det at være udsendt.  Se mere her.

OBS Du kan ikke længere købe billetter i døren på MobilePay. Billetter skal købes via Billetten.dk enten på din mobil eller hjemmesiden (se billetlink her på siden). Fysiske billetter til bibliotekets arrangementer kan købes i Trommens Foyerbar en halv time før første biografforestilling.

 

 

 

Materialer