""

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
Gratisbillet kræves
Lokalitet
Caroline Mathilde
Arrangører
Target
For voksne
Køb billet(ter)
Foredrag & debat

Nye arkæologiske udgravninger

26.05.21
Lokalhistorisk foredrag om nye arkæologiske udgravninger.

Hvad har Museum Nordsjælland fundet i udgravningerne i 2020? Og hvad skete der med Kirkegården ved Wesselsminde? Få svar på disse spørgsmål og meget mere, når Afdelingsleder for Arkæologi, Esben Aarsleff, Museum Nordsjælland, beretter om de mange udgravninger, som museet har udført i Nordsjælland i 2020. Blandt årets fund er både sjældne bopladser, ofrede dyr og mennesker, metalfund af guld og sølv, fine perler, samt resterne af den første eremitage i Dyrehaven. Desuden tager foredraget en afstikker til Kirkegården ved Wesselsminde, som godt nok blev udgravet i 2019, men hvor analyserne af de afdøde først er blevet udført i 2020. 

 

Foto: Lille guldring på ca. 1,5 cm. Den er ca. 1600 år gammel og stammer fra en grav. Foto Phillip Nørgaard.

 

Gratisbilletterne er tilgængelige fra den 31. marts.

Da retningslinjerne for ny Coronavirus har det med at ændre sig løbende, tager vi forbehold for ændringer i vores arrangementer.

OBS Du kan ikke længere købe billetter i døren på MobilePay. Billetter skal købes via Billetten.dk enten på din mobil eller hjemmesiden (se billetlink her på siden). Fysiske billetter til bibliotekets arrangementer kan købes i Trommens Foyerbar en halv time før første biografforestilling.

Læs her bibliotekets COVID-19 retningslinjer når du kommer som gæst til vores arrangementer.