""

Børneteatersalen

Jytte Vikkelsøe: Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte

11.10.21
Hørsholm Bibliotek hylder og undersøger dette efterår kærlighedens mange facetter med en perlerække af arrangementer under overskriften ’Kald det kærlighed’.

Det tager kun en femtedel af et sekund at aktivere de 12 hjerneområder, der hensætter et menneske i en svimlende forelskelsesrus. Men hvad skal der til, for at det sker? Hvorfor forelsker vi os i det hele taget? Og hvorfor går kærligheden så ofte i stykker igen?

I den banebrydende bog Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte kortlægger Jytte Vikkelsøe den romantiske kemis mysterium. Gennem hendes skelsættende arbejde med kriseramte par får vi indsigt i forelskelsens og kærlighedens dynamik.

Hørsholm Bibliotek byder denne aften velkommen til Jytte Vikelsøe, forfatter og ph.d. i socialpsykologi med speciale i procesorienteret psykologi, der på baggrund af sin bog vil gøre os alle sammen klogere på, hvorfor vi aldrig forelsker os i den forkerte.

Billetter er tilgængelige her fra siden fra d. 16. august.

OBS Du kan ikke købe billetter i døren på MobilePay. Billetter skal købes via Billetten.dk enten på din mobil eller hjemmesiden (se billetlink her på siden). Fysiske billetter til bibliotekets arrangementer kan købes i Trommens Foyerbar en halv time før første biografforestilling.