""

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:30
Pris
40 kr.
Lokalitet
Caroline Mathilde
Arrangører
Target
For voksne
Køb billet(ter)
Foredrag & debat

Filosofi og kærlighed #3

06.10.21
Hørsholm Bibliotek hylder og undersøger dette efterår kærlighedens mange facetter med en perlerække af arrangementer under overskriften ’Kald det kærlighed’.

I samarbejde med filosof Martin Munk dykker Hørsholm Bibliotek dette efterår ned i kærlighedens krinkelkroge. 

Det bliver tre spændende foredrag, der vil give dig nye perspektiver og dybere indsigt i kærlighedens dragende og komplekse univers. Udover at blive præsenteret for tre forskellige tematiserede filosofiske vinkler på kærligheden, bliver du også direkte inddraget i filosofiske dialoger, tankeeksperimenter og øvelser, der gør os lidt klogere på den fascinerende kærlighed. 

Til hver aften vi du få udleveret en litteraturliste med de filosofiske teorier og problemstillinger, der er anvendt i de forskellige tematiseringer.

Denne eftermiddags tema: Kærlighed til livet

Hele vores tilværelse møder vi forskellige livsudfordringer og problemer, som vi gennem vores ideer, tanker og handlinger forsøger at give værdi og gøre meningsfulde. Ofte kan det være svært at se, hvordan der kan være kærlighed forbundet med denne nærmest konstante søgen og revidering af ens livsmening og værdi. Og hvorfor gør vi os overhovedet alle de anstrengelser for at finde mening og værdi i tilværelsen?

 

Denne tredje og sidste aften dykker vi ned i kærlighedsforholdet til vores egen visdom for at undersøge, hvordan vi personligt griber vores livsudfordringer an. Det bliver en aften, hvor vi forsøger at åbne vores personlige livsvisdom op for hinanden og lære af den kærlighed eller - mangel på samme - der binder det hele sammen for os.

 

Billetter kan købes her fra siden fra d. 11. august.

OBS Du kan ikke længere købe billetter i døren på MobilePay. Billetter skal købes via Billetten.dk enten på din mobil eller hjemmesiden (se billetlink her på siden). Fysiske billetter til bibliotekets arrangementer kan købes i Trommens Foyerbar en halv time før første biografforestilling.