""

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:30
Pris
40 kr.
Lokalitet
Caroline Mathilde
Arrangører
Target
For voksne
Køb billet(ter)
Foredrag & debat

Filosofi og kærlighed #1

08.09.21
Hørsholm Bibliotek hylder og undersøger dette efterår kærlighedens mange facetter med en perlerække af arrangementer under overskriften ’Kald det kærlighed’.

I samarbejde med filosof Martin Munk dykker Hørsholm Bibliotek dette efterår ned i kærlighedens krinkelkroge.

Det bliver tre spændende foredrag, der vil give dig nye perspektiver og dybere indsigt i kærlighedens dragende og komplekse univers. Udover at blive præsenteret for tre forskellige tematiserede filosofiske vinkler på kærligheden, bliver du også direkte inddraget i filosofiske dialoger, tankeeksperimenter og øvelser, der gør os lidt klogere på den fascinerende kærlighed. 

Til hver aften vi du få udleveret en litteraturliste med de filosofiske teorier og problemstillinger, der er anvendt i de forskellige tematiseringer.

Denne eftermiddags tema: Kærligheden som mysterium

Når det kommer til kærligheden, kan de fleste nok blive enige om, at kærligheden er et mysterium. Men hvorfor er den det, når kærligheden samtidigt er så indlysende væsentlig, at vi ikke ville kunne forstille os et liv uden?

Velkommen til den første aften i kærlighedens tegn. Vi skal kigge nærmere på, hvorfor kærligheden, trods videnskab og teknologiske fremskridt, stadigvæk i dag fremstår så bemærkelsesværdig mystisk for os. Du bliver introduceret til kærligheden gennem forskellige væsentlige ideer fra psykologien og eksistentialisterne og bliver inddraget i filosofisk dialog, tankeeksperimenter og øvelser, der kan hjælpe dig med at blive klogere på kærligheden som mysterium. 

 

Billetter kan købes her fra siden fra d. 14. juli.

 

OBS Du kan ikke længere købe billetter i døren på MobilePay. Billetter skal købes via Billetten.dk enten på din mobil eller hjemmesiden (se billetlink her på siden). Fysiske billetter til bibliotekets arrangementer kan købes i Trommens Foyerbar en halv time før første biografforestilling.