Om dette arrangement

Tid
18:00 - 19:30
Pris
0 Kr
Lokalitet
Kræver gratisbillet
Place / Room
Biblioteksrummet
Arrangører
Target
For voksne
Køb billet(ter)
Foredrag & debat

Ellen Garde

20.03.19
En stærk hjerne – et stærkt netværk

ARRANGEMENTET ER UDSOLGT

 

Hvordan sætter livet sig spor i hjernen? Hvad sker der med hjernen, når en demenssygdom rammer? Hvor påvirkelig er en hjerne, og hvor meget kan den egentlig tilpasse sig på trods af en demenssygdom? Hvordan får du mest ud af din hjerne, uanset alder og evt. demenssygdom?

Spørgsmål som disse giver Ellen Garde svar på i foredraget ’Hold Hjernen Frisk – også med demens’. Under foredraget får tilhørerne den nyeste viden om, hvordan man selv kan styrke hjernens netværk, og hvad der sker med hjernen, når en demenssygdom rammer. Efter foredraget er det muligt at blive demensven. Læs mere om demensven på demensven.dk.

Ellen Garde er læge, hjerneforsker og lektor fra Institut for Folkesundhedsvidenskab ved Københavns Universitet og har med sin forskning bl.a. vist, at det aldrig er for sent at gå i gang med at styrke hjernen.

Foredragsrækken er en del af projektet: Den Demensvenlige Idrætsforening, som i samarbejde med Alzheimerforeningen og med støtte fra Sundhedsstyrelsen klæder forenings-Danmark på til demensvenlighed.

Gratisbilletter kan hentes på hjemmesiden fra d. 27.2.

Materialer