Bob Dylan

Om dette arrangement

Tid
18:30 - 20:30
Pris
40 kr.
Lokalitet
Lilletrommen
Arrangører
Target
For voksne
Foredrag & debat

Bob Dylan 80 år

25.05.21
Kom med til et spændende foredrag om Bob Dylan, der fylder 80 år til maj.

Denne aften vil Espen Strunk, journalist og forfatter, fortælle om legenden Bob Dylan, som fylder 80 i år. Det er næppe muligt at overvurdere den betydning, amerikanske Robert A. Zimmermann, alias Bob Dylan, har haft for populærmusikken de seneste halvtreds år. Han har udgivet knap tredive studieplader inklusiv et kreativt klimaks i midten af halvfjerdserne. Sidstnævnte vil være blandt nedslagspunkterne, når der inviteres på et strejftog i Dylans enestående værk og karriere. Og så skal vi naturligvis tale om livekunstneren Dylan, som har besøgt Danmark utallige gange gennem den lange karriere – og som Espen Strunk har fulgt tæt de sidste to årtier.

Billetsalg fra den 30. marts

Da retningslinjerne for ny Coronavirus har det med at ændre sig løbende, tager vi forbehold for ændringer i vores arrangementer.

OBS Du kan ikke længere købe billetter i døren på MobilePay. Billetter skal købes via Billetten.dk enten på din mobil eller hjemmesiden (se billetlink her på siden). Fysiske billetter til bibliotekets arrangementer kan købes i Trommens Foyerbar en halv time før første biografforestilling.

Læs her bibliotekets COVID-19 retningslinjer når du kommer som gæst til vores arrangementer.