""

Om dette arrangement

Tid
18:30 - 20:00
Pris
40 kr
Lokalitet
Caroline Mathilde
Arrangører
Target
For voksne
Køb billet(ter)
Foredrag & debat

Anti-inflammatorisk kost

05.11.20
Foredrag med ernæringsekspert Martin Kreutzer

Gingeroler, omega-3-fedtsyrer, antioxidanter, probiotika… Det skorter ikke på fremmede betegnelser, når grundpillerne i den anti-inflammatoriske kost, som er så værdifuld ved slidgigt, hjertekarsygdomme og talrige andre lidelser, langes over bordet. Men hvad gemmer der sig bag ordene, og hvordan gør du, hvis du vil i gang med at lægge kosten om?

Det kan være svært at hitte ud af på egen hånd og derfor inviterer vi dig til et foredrag med ernæringsekspert Martin Kreutzer, forfatter til bl.a. ’Den store antiinflammatoriske kostguide’ og ’Velsmurt’. Martin Kreutzer vil løfte sløret for madens magi og give konkrete redskaber til, hvordan du kan opbygge et stærkere immunforsvar ved at spise anti-inflammatorisk. Foredraget berører også øvrige livsstilsfaktorer, og der er garanti for, at du går hjem med et hav af værktøjer!

Billetter kan købes her på siden fra d. 10. september.

OBS Du kan pga Corona ikke købe billetter i døren på MobilePay. Billetter skal købes via Billetten.dk enten på din mobil eller hjemmesiden (se billetlink her på siden). Fysiske billetter til bibliotekets arrangementer kan købes i Trommens Foyerbar en halv time før første biografforestilling.

Læs her bibliotekets COVID-19 retningslinjer når du kommer som gæst til vores arrangementer.

Materialer