""

For alle

AFLYST: I gang med vandring – trin for trin

12.05.21
Mød en passioneret vandrer og få masser af gode tips om at vandre i Danmark

Denne aften kan du møde Hanne Nörskau Jensen som er helårsvandrer i Danmark og har vandret siden 2017. Du får en gennemgang af, hvad hun selv gerne ville have vidst, da hun startede med at vandre.

Foredraget henvender sig primært til nybegyndere og dig, som endnu ikke er kommet i gang med at vandre. Foredraget handler derfor mest om vandring om sommeren, da det er der, det anbefales at starte med at vandre, men hun vil også fortælle lidt om efteråret.

Du vil bl.a. høre om:

• Mad og drikke på turen
  • Navigation
  • Ruteplanlægning
  • Hvad er nødvendigt som minimum

Derudover vil Hanne dele masser af tips og tricks, røverhistorier og hemmelige ting. Hun tager vandregrej med som man kan se og spørge ind til.

Du kan læse mere om Hanne på http://hannahincolors.dk/

Kræver gratisbillet som er tilgængelig her fra siden fra d. 17.3.

Da retningslinjerne for ny Coronavirus har det med at ændre sig løbende, tager vi forbehold for ændringer i vores arrangementer.

OBS Du kan ikke længere købe billetter i døren på MobilePay. Billetter skal købes via Billetten.dk enten på din mobil eller hjemmesiden (se billetlink her på siden). Fysiske billetter til bibliotekets arrangementer kan købes i Trommens Foyerbar en halv time før første biografforestilling.

Læs her bibliotekets COVID-19 retningslinjer når du kommer som gæst til vores arrangementer.