Livestreaming - Big Bang

AFLYST: Big Bang og det usynlige univers

09.03.21
Livestreaming fra Aarhus Universitet - Big Bang og det usynlige univers

Mørkt stof og mørk energi udgør 95 % af universet, men vi ved faktisk ikke, hvad det er. Uden det mørke stof ville vi og livet imidlertid ikke eksistere. Løfter den nyeste forskning i kosmologi sløret for, hvad det usynlige univers egentlig består af?

Foredragsholder: professor i astronomi Steen Hannestad, Institut for Fysik og Astronomi, Aarhus Universitet.

Dørene lukker præcis kl. 19:00.

Da retningslinjerne for ny Coronavirus har det med at ændre sig løbende, tager vi forbehold for ændringer i vores arrangementer.

OBS Du kan ikke længere købe billetter i døren på MobilePay. Billetter skal købes via Billetten.dk enten på din mobil eller hjemmesiden (se billetlink her på siden). Fysiske billetter til bibliotekets arrangementer kan købes i Trommens Foyerbar en halv time før første biografforestilling.

Læs her bibliotekets COVID-19 retningslinjer når du kommer som gæst til vores arrangementer.