Lilletrommen

Dokumandag - Biblioteket i biografen

23.04.18
Fire mandage i foråret viser vi spændende dokumentarfilm på Lilletrommens store lærred. Filmene går under temaet ”Børn & Ægteskab”.

Alle gode ægteskaber starter med gråd (2006)

Et ærligt og humoristisk indkig i et familieliv præget af kultur- og generationskonflikter. To søstre fra Bangladesh, født og opvokset i London, skal begge giftes med mænd fra hjemlandet, som deres forældrene har valgt til dem. Den ældste af søstrene er selvstændig, uopdragen og rap i replikken, hvorimod den yngste er mere velopdragen og mindre oprørsk. Men begge har de deres tvivl. Filmen følger dem på tæt hold i månederne op til brylluppet, hvor alt ser ud til at være i orden. Men få måneder senere ændres hele situationen. Den ene søster er flyttet hjemmefra, har fået job og ny kæreste; den anden nægter også at gifte sig med den mand, forældrene har valgt. Varighed 1 t 2 m.

Arrangementet er gratis og der er ingen tilmelding.